Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ Η ΔΟΞΑ

 Θέλοντας η ομάδας μας να πρωταγωνιστήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο αρχικά κατάφερε να κλείσει το θέμα του προπονητή.

 Έτσι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η Δόξα θα έχει στο τιμόνι της τον Νίκο Σταθόπουλο, καθώς θέλει να αναπτύξει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού και τακτικής με νέους παίχτες. 
 Γι' αυτό και νέος της Γενικός Αρχηγός θα είναι ο έμπειρος Γιάννης Κολοβούρης ο οποίος την προηγούμενη χρονιά ήταν στα "κλισέ" της Αστραπής Ψαροφαίου.
 Στο μεταγραφικό "σαφάρι της Δόξας είχε αρχίσει ήδη από τον Ιούνιο αλλά επίσημα ξεκίνησε τον Ιούλιο. Πλέον η ομάδα μας θέλει να βασίζεται σε παιχτες της περιοχής μας.

Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα ήταν ο έμπειρος Δημοσθένης Γεωργαντόπουλος ο οποίος πέρσι έπαιζε  Πανιώνιο/Αχιλλέα Αγυιάς. Έπειτα η ομάδα μας απέκτησε τους Γιώργο Γιαννόπουλο από την Αστραπή Ψαροφαίουκαι και Γιώργο Βρόντο από τοΠείρο Ισώματος, ο δεύτερος παλαιότερα έπαιζε στην Δόξα.Ο Μπάμπης Σπαρτάλης από την Δάφνη, ο Φώτης Χαλαντάς από την Θύελλα Σκιαδά και ο Αντώνης Γαλαριώτης από τον Απόλλωνα Εγλυκάδας συμφώνησαν σε όλα με τους διοικούντες. Η μεταγραφική μας πορεία "εξανεμίστηκε" με την απόκτηση του πολυέμπειρου γκολτζή Δημήτρη Ρουμαντζάνη από την Αστραπή ο οποίος θα ενισχύσει κατά πολύ την ομάδα μας. Σήμερα η διοίκηση προχόρησε στην απόκτηση του Χρήστου Μπαρδάκη από την Θύελλα Σκιαδά.

H Δόξα Χαλανδρίτσας ήδη έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που είναι ικανή για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορία...κι αυτό της αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου