Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!

Μετά την νίκη εντός έδρας επί του Ίκαρου Λακκόπετρας ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Σταθόπουλος ρίχνει την βλέμα του στους επόμενους δύο αγώνες για Κύπελλο Ερασιτεχνών και Πρωτάθλημα. Όσον αφορά το Κύπελλο θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Λάππα αυτή την Τετάρτη στο γήπεδο τυ Λάππα στις 14:30. Ο πρπονητής της ομάδας του Λάππα Χρήστος Καραπίτσος έχει διατηρήσει ένα πολύ καλό ρόστερ καθώς φέτος είναι πρώτος στο όμιλό του στην Δ' Εθνική. 
 Επίσης στο πρωτάθλημα θα γίνει το ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου ανάμεσα στην Δόξα και το Βουπράσιο που έχει κάνει επίσης το 3 στα 3. Η ομάδα του Βουπρασίου νίκησε την αγωνιστική που πέρασε την επίσης καλή ομάδα του Αετού Πατρών με 4-0! Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι και αυτό το ματς θα είαι εκτός έδρας για την Δόξα. O αγώνας αυτός θα γίνει το Σάββατο στις 15:00.
 Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα για να κάνει καλή προετοιμασία για τα δύο ματς αυτής της εβδομάδας. Ο πρπονητής μας ελπίζει να μην υπάρχουν ελείψεις στην ομάδα για του δύο επόμενους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου