Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Μια νέα αρχή θα κάνει η ομάδα μας φέτος με νέα κορυφαία και υπερσύγχρονη έδρα, με νέο επιτελείο, νέα διοικούντα πρόσωπα και νέα άτομα από την περιοχή μας, που θα πλαισιώσουν τα ήδη έμπειρα στελέχη της.

Η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού μας επιτελείου θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Αυγούστου προκειμένου τα νέα πρόσωπα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και τη φιλοσοφία της ομάδας.

Επίσης η ομάδα μας έχει ήδη προγραμματίσει δύο φιλικά, με την Δάφνη Πατρών και έπειτα με Θύελλα Σκιαδά.

Η Δόξα θα αντιμετωπίσει για πρώτη φόρα έστω και σε φιλικό αγώνα στο νέο μοναδικό γήπεδο της, άλλη ομάδα και αυτή θα είναι η Δάφνη Πατρών. Ο αγώνας αυτός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου προκειμένου και ο προπονητής μας Γιώργος Μέρελης να δει τα πρώτα στοιχεία της ομάδας.

Η Δάφνη Πατρών πέρσι αγωνιζόταν στην Γ' Κατηγορία ΕΠΣΑ. Με πρωταγωνιστές τους, Νικόλα Άγγελο και Χριστοφοράτο Χαράλαμπο κατάφερε να φθάσει στην τρίτη θέση του 2ου Ομίλου της Γ' Κατηγορίας με 41 βαθμούς.

Επίσης η ομάδα μας θα δοκιμάσει το δεύτερο τεστ προετοιμασίας το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Θύελλα Σκιαδά. Όπως και το πρώτο έτσι και το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στην νέα έδρα μας. Υπενθυμίζουμε ότι η Θύελλα Σκιαδά πέρσι αγωνιζόταν στην Σούπερ Β' Κατηγορία και με πρωταγωνιστές τους Κοκκίνη Παναγιώτη και Λεπενιώτη Θανάση έφθασε στην 6η θέση του 1ου Ομίλου της κατηγορίας με 36 βαθμούς.

Ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποιείται για να φθάσει η Δόξα Χαλανδρίτσας εκεί που πραγματικά ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου