Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

ΕΓΙΝΕ Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!

Σήμερα Δεύτερα 17 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της Δόξας. Πριν αρχίσουν τα ζόρια, φυσικά ο Παπα-νίκος τους έδωσε ευλογία και αγίασμα ενώ τους ευχήθηκε να είναι νικηφόροι για ολόκληρη την χρονιά.

Να σημειωθεί πως στην "πρώτη" της Δόξας η ομάδα εμφανίστηκε στο κόσμο της με ρόστερ 25 παιχτών, ενώ υπήρχαν και ελάχιστες ελλείψεις παιχτών. Για την νέα χρονιά, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Γιαννόπουλος, έχει κρατήσει ένα βασικό κορμό από το περσινό ρόστερ με πολλές προσθήκες τόσο από παίχτες Β' Κατηγορίας όσο και της Α'. 

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχουν ενσωματωθεί άλλοι τρεις παίχτες από τις ομάδες των παίδων, πράγμα που είχε κάνει και πέρσι στηρίζοντας το νέο αίμα και τα παιδιά του τόπου μας και όχι μόνο... (Την περασμένη χρονιά σχεδόν όλα τα τμήματα της Δόξας κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους!) Ο κόουτς Γιαννόπουλος ξεκίνησε ήδη από την πρώτη μέρα με ένα σκληρό πρόγραμμα, καθώς θέλει να δει από την πρώτη στιγμή με τι νέους παίχτες έχει να κάνει. 

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί και συμβούλιο της ομάδας όπου θα συζητηθούν πολλά σημαντικά θέματα για την νέα σεζόν.

Φυσικά στόχος της ομάδας η ΑΝΟΔΟΣ!!!
Η Δόξα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει... στις μεγάλες κατηγορίες!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου