Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΔΟΞΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑΣ-ΑΕΤΟΣ 1-1




Δόξα Χαλανδρίτσας-Αετός Πατρών 1-1 (60’ Μακρυπόδης / 20’ Φούφουλας)
Διαιτητής : Ι. Κονιδάρης
Σπουδαίο βαθμό απέσπασε σήμερα στην Χαλανδρίτσα η ομάδα του Αετού Πατρών, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο στην βαθμολογία ομάδα της Δόξας.
Ο Αετός προηγήθηκε στο 20’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και φοβερό σούτ του Δημήτρη Φούφουλα και αργότερα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά από ένα λάθος του Κ. Χρανιώτη που έκανε κακό υπολογισμό και έδωσε την μπάλα στον Μακρυπόδη που δεν δυσκολεύτηκε στην κενή εστία να ισοφαρίσει σε 1-1.
Το παιχνίδι στην συνέχεια πήρε ‘’φωτιά’’ αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ι. Κονιδάρη εξέφρασε ο Αετος αφού όπως υποστηρίζει έβαζε συνεχώς την ομάδα της Χαλανδρίτσας με ανύπαρκτα φάουλ μέσα στην περιοχή και με ένα από αυτά πέτυχε και την ισοφάριση. Επίσης διαμαρτύρεται για τις λάθος υποδείξεις των βοηθών με ανύπαρκτα οφσάιντ.
ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ : Χρανιώτης, Συριόπουλος, Σακελλίου, Τριανταφύλλου, Βερβέρογλου (80 λ.τ. Αγγιούς), Βακτριτζόγλου, Τσιμπούκης, Χασάλα (70’ Καρκασίνας), Παπασπυρόπουλος, Φούφουλας, Νικολόπουλος (46’ Μαραγκός)

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αγώνα και σύντομα θα έχουμε και βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου