Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ


Ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Σταθόπουλος μιλά  στο site της ομάδας σε μια αποκλειστική συνέντευξη για όλους και για όλα. 

ΕΡΩΤ: " Πως βλέπετε την μέχρι αυτή την στιγμή πορεία της ομάδας αλλά και το μέλλον;"

ΣΤΑΘ: " Όλα έχουν εξελιχθεί όπως τα περιμέναμε. Είχαμε σχετικά δυό παιχνίδια εύκολα αλλά και δύο δύσκολα εκτός. Τα περάσαμε ανώδυνα και για μένα προσωπικά τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Εάν δεν έχουμε τραυματισμούς και κάρτες στα παινίδια πιστεύω ότι θα διατηρηθούμε στην κορυφή."

ΕΡΩΤ: "Τι έχετε να πείτε για τον κόσμο της ομάδας;"

ΣΤΑΘ: "Τι να προτoπώ...είναι ο δωδέκατος παίχτης της ομάδας και αυτό είναι σημαντικό δεδομένο. Ήταν συγκινητική η παρουσία του και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βουπράσιο. Έχω την εντύπωση ότι φέτος η παρουσία του θα είναι πολύ πιο βροντερή μετά από πολλά χρόνια ευτυχώς υπάρχει όρεξη από τον κόσμο. Ο κόσμος μας σε συνδυασμό με λίγη τύχη και προσοχή θα δικαιωθεί. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε σε μια ανώτερη κατηγορία γιατί το αξίζουμε."

ΕΡΩΤ: "Τι αποκόμισατε από τα παιχνίδια με Ατρόμητο Λάππα και Βουπράσιο;"

ΣΤΑΘ: "Αρχικά για το Λάππα μετρήσαμε με τις δυνάμεις μας με μια ομάδα Δ' Εθνικής οι εμπειρίες ήταν πολλές και καταλάβαμε πως παίζουν παίχτες τρεις κατηγορίες πάνω από εμάς. Ετσι αυτό μας βοήθησε να είμαστε πιο πειθαρχημένοι και ταυτόχρονα μας δόθηκε η ευκαιρία να εφαρμόσουμε κάποια τακτική για να μπορούμε να στεκόμαστε με ανώτερους αντιπάλους καλύτερα. Για μένα είναι επιτυχία γιατί καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε σωστά και μάλιστα πιστεύω ότι το σκορ μας αδικεί λόγω διαιτησίας. Όσον αφορά το Βουπράσιο παίζανε οι καλύτρες ομάδες του πρώτου ομίλου της Β' Κατηγορίας. Εμείς με έξυπνη τακτική δεν δώσαμε στον αντίπαλο καν την δυνατότητα να μας απειλήσει και ταυτόχρονα με έξυπνες αντεπιθέσεις είμαστε εμείς που δικαιούμασταν την νίκη. Δεν θέλω να φανταστεί ο κόσμος ότι τακτική που παίζαμε ήταν αμυντική, αλλά θα πρέπει να ανιληφθεί ότι πριν δύο μέρες είχαμε παίξειμ με ομάδα της Δ' Εθνικής."

ΕΡΩΤ: "Πως βλέπετε τη κατάσταση της ΕΠΣΑ αυτή την στιγμή;"

ΣΤΑΘ: " Έχω την εντύπωση ότι αυτοί δεν δεν ξέρουν τι τους γίνεται...τους απασχολεί μόνο η καρέκλα γιατί αν δεν ήταν αυτό, θα είχαν ήδη παρεμβάλλει προκυρήσσοντας εκλογές για να έβρισκε η Ένωση την ισορροπία της."

ΕΡΩΤ: "Είστε ευχαριστημένος από το ρόστερ της ομάδας, και αν θα κάνατε κάποια αλλαγή ποια θα ήταν;"

ΣΤΑΘ: "Με το ρόστερ είμαι όντως ευχαριστημένος και ικανποιημένος. Τα παιδιά φέτος θα μας δικαιώσουν και μάλιστα κάποιοι μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα. Μάλιστα έγινε γρήγορα το δέσιμο παλιών και νέων παιχτών καθώς καταφέραμε να παίξουμε πολλά φιλικά κατα την  παιρίδο της προετοιμασίας (10 φιλικά). Τώρα είμαστε σε σκέψη εάν θα χρειαστεί αργότερα να κάνουμε κάποια ή κάποιες κινήσεις αλλά θα είναι προσεχή και τελικά αν χρειστούν."

ΕΡΩΤ: "Για το θέμα της έδρας και το γήπεδο;"

ΣΤΑΘ: "Αυτό που την καίει πιο πολύ τη ομάδα είναι το γηπεδικό καθώς η έδρα μας είναι και η δύναμή μας. Θυμάμαι από το 1997 όταν και πρωτοήρθα στη Δόξα κάθε χρόνο ακούω ότι από την νέα σεζόν σε πλαστικό...Ο κόσμος της Χαλανδρίτσας θα πρέπει να ξεσηκωθεί για αυτό το θέμα καθώς το γήπεδο είναι σίγουρο ότι δεν θα χρησιμοποιείται μόνο από την Δόξα. Επίσης πιστεύω πως οι παίχτες δεν μπορούν να ξαναπαίξουν πάλι σε ξερό, δεν τους αξίζει. Οι ιθύνοντς όμως μένουν μόνο σε υποσχέσεις..."

Ο ίδιος όμως πρόσθεσε για το κλίμα της ομάδας ότι: "Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντα κοντά στην ομάδα και παρέχει τα πάντα στην ομάδα όπως και ο κόσμος. Θέλω να τους ευχαριστήσουμε για την μέχρι προσπάθεια."

Αυτή ήταν η συνέντευξη του προπονητή της ομάδας μας και τον ευχαριστούμε πολύ. (Την συνέντευξη πήρε ο Άγγελος Αποστολόπουλος.)

1 σχόλιο: